LEO LIVE SPECIALS

Inhoud

Wat zijn de Leo Live Specials?

Leo Live is een online filosofieclub voor alle nieuwsgierige kids van 8-14 jaar uit Nederland en Vlaanderen. Een lidmaatschap wordt afgesloten per lessenreeks en de lessen vinden plaats in vaste lesgroepen. Eind december zijn we gestart met themacursus De Verhalenvertellers. Naast deze lessenreeksen organiseert De Filosofietuin ook regelmatig Leo Live Specials, losse lessen aansluitend bij de jaarkalender of bij de actualiteitenagenda.

Conceptdata

SpecialPeriode

Dickens Live

Kerstvakantie (21/12 t/m 3/1)
Lorentz LiveVerlengde Kerstvakantie (11/1 t/m 17/1)
Maakt geld gelukkig?Dag van het Geluk (20/3)
Verdienen voetballers meer dan vuilnismannen?Week van het Geld (22/3 t/m 26/3)
Darwin LiveWeek van de Kinderfilosofie (9/4 t/m 17/4)
Waarom werken we?Dag van de Arbeid (1/5)

Vooraanmeldingsformulier

Met dit formulier kunt u uw kind(eren) alvast vooraanmelden voor een workshop tijdens een of meerdere van de overige Leo Live Specials van dit schooljaar. Zie de pagina’s van Dickens Live en Lorentz Live voor de vooraanmeldingsformulieren van de huidige Leo Live Specials.

Per e-mail ontvangt u direct een automatische aanmeldingsbevestiging (een enkele keer zal deze in de ‘spambox’ terechtkomen). Met het vroegtijdig insturen van dit vooraanmeldingsformulier kunt u voor uw kind alsvast een plek in de workshop reserveren. Te zijner tijd zal ik u nogmaals vragen om via het formulier ook de data door te geven waarop uw kind WEL de betreffende les zou kunnen volgen.

  • Wilt u meer kinderen aanmelden? Verstuur dan voor elk kind een afzonderlijk aanmeldingsformulier. Bovendien graag bij het aanmelden en communiceren hetzelfde e-mailadres blijven gebruiken. Dat voorkomt misverstanden over wie welk kind heeft aangemeld.
  • Is uw kind iets jonger dan 8 jaar of iets ouder dan 14 jaar? Verzend dan gerust een aanmeldingsformulier. Dan bekijk ik de indelingsmogelijkheden.
Scroll to Top