Lesaanbod onder schooltijd: Filosofieplus

Zoekt uw school naar een invulling voor een plusaanbod voor kinderen die meer uitdaging willen en aankunnen?

Wat is het?

Filosofieplus is een binnenschools aanbod onder schooltijd op locatie voor scholen die een invulling zoeken voor hun plusaanbod voor meer (of anders) begaafde kinderen die meer uitdaging willen en aankunnen.

Met mijn onderwijsprogramma voor een wekelijks lesuurtje kan ik op uw school een uitdagend plusaanbod verzorgen van filosofie, kunst en wetenschap voor meer (of anders) begaafde kinderen.

Voor mijn onderwijsprogramma ontwikkel ik momenteel de methode Paradox. Dit een methode voor 21e-eeuws onderwijs die begaafde kinderen in het basisonderwijs meer uitdaging kan bieden.

Wat kost het?

Mijn reguliere uurtarief is 50 euro (kosten voor ontwikkeling, voorbereiding en verplaatsing inbegrepen). Voor dat bedrag verzorg ik filosofielessen aan groepen van maximaal 10 kinderen.

Binnenkort ook bij u school?

U kunt mijn aanbod vrijblijvend uitproberen.

Mogelijkheden:

  • Proefpakket. Ik verzorg dan de kennismakingsreeks Wat maakt de mens eigenlijk zo bijzonder? voor 1 groep van 10 kinderen. Deze lessenreeks bestaat uit 4 lessen van 1 uur. Kosten: 100 euro. Korting: 50% (op mijn reguliere uurtarief).
  • Maatwerk (gastles of workshop). In overleg mogelijk op maat.

Belangstelling?

Verstuur dan het interesseformulier. Ik zal vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bevalt het proefaanbod?

Dan kan ik met uw school kijken naar de mogelijkheden voor een structureler lesaanbod kijken:

Mogelijkheden:

  • Doorlopende leerlijn. Een vast wekelijks uurtje filosofie volgens de methode Paradox voor plusleerlingen op uw school.
  • Maatwerkpakket. Een of meerdere thematische modules (in de vormen van lessenreeksen van 1 maand, bestaand uit 4 wekelijkse lessen).