Lorentz Live

Hoe kan ik voor mijn kind de Zoom-meeting joinen?

  • Zoom-les-link. Per e-mail heeft u de groepsnaam en de link naar de Zoom-les van uw kind ontvangen. Klik op die link om de Zoom-meeting te starten.

  • Wachtkamer. Na het joinen van de Zoom-meeting komt u eerst in de wachtkamer.
  • Wachttijd. Ongeveer 15 minuten voor aanvang zal ik zelf de Zoom-meeting starten. Vanaf dat moment zal ik de kinderen een voor voor een vanuit de wachtkamer tot de meeting toelaten. Het verlaten en herbezoeken van de meeting is mogelijk, maar dan komt uw kind opnieuw eerst in de wachtkamer
  • Opties. Zie de FAQs-pagina voor actuele informatie over (onder meer) hoe u met bovenstaande link de Zoom-meeting kunt starten en hoe uw kind Zoom verder kan gebruiken.
  • Technische problemen? Aarzel niet om mij even te mailen (defilosofietuin@gmail.com), ik zal mijn mailbox in de gaten houden.